KUNSTIG KOT

This time, I photographed my friend Liesbeth’s place for the ‘Op Visite’ article in Unité (page 31).  Her interior consists of vintage finds, things found on small markets and in charity shops, and family pieces.  The beautiful painting is by Nele Tas, and is rented through ‘Kunst op Kot’.P.S. Ik ben nog op zoek naar iemand voor de volgende editie!  Vind je je eigen kot de moeite waard of ken je iemand wiens kot het verdient om in onze Unité te staan?  Stuur me een mailtje met enkele foto’s en wie weet sta jij in de volgende Unité!

8 comments

 1. Imelda

  Ziet er heel leuk uit! Ik kijk graag binnen bij andere mensen :p

  Ik heb in oktober stage gedaan in een kunstgalerij in Antwerpen en daar hadden we toen ook een paar werken van Nele Tas hangen, ik vind haar werk echt super!
  En zo grappig, ik heb ook al die reeksen van boeken over kunstperiodes en architecten ed :)

 2. Laura

  Oh superleuk artikel! Ik vind mijn eigen kamer (wat een beetje mijn eigen kot is) het waard om gefotografeerd te worden, maar een vriendin van me, Ellen (fuglafrae.tumblr.com) heeft ook een leuk kot in Gent!
  Hele leuke blog trouwens, amai.

 3. heleen

  Toen ik eerst op Jana haar kot kwam moest ik meteen aan allerlei blogposts denken, dus misschien is dat wel geschikt? :p Weet niet of er veel foto’s van bestaan maar als je geïnteresseerd ben kan ik facebook wel eens doorneuzen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s